Leie en buss med sjåfør. Din Busstur leier ut buss med sjåfør til alle typer turer. Ingen tur for liten og ingen tur for stor. Du bestemmer hvor ferden skal gå, og vi kjører!

Firma, lag, foreninger, menigheter og skoler. Din Busstur produserer egne bussturer Vi har god erfaring i å skreddersy reiser for enkelte grupper. Ta Kontakt og fortell oss om dine ønsker, så hjelper vi deg å lage en flott tur!

Bussene er turbusser og er utstyrt med cd, dvd spiller og mikrofon. Toalett, kjøleskap, kaffemaskin, komfortable, regulerbare stoler med sikkerhetsseler, og aircondition. Bussene har høy kvalitet, komfort, sikkerhet.

IMG_0112

Sjåfører: Våre sjåfører har som fokus å lage god opplevelser fra starten av turen, slik at alle som reiser med Din busstur får lyst til å melde seg på en ny reise allerede når de kommer hjem fra turen.

Påmeldingsturer: Her kan alle som vil, melde seg på tur og få en flott ferietur med mat, hotell, severdigheter og opplevelser.

En busstur er en sosial opplevelse. Mange får nye venner underveis. Underveis deler vi gode historier med hverandre, drikker kaffe og hygger oss og kanskje tar vi også en allsang eller to. Trenger du en lur underveis er det bare å sette våre komfortable stoler i hvilestilling, be gjerne reiseleder om et teppe og la det jevne suset fra motoren og turbussens myke bevegelser bysse deg i søvn. Ombord er det toalett om du trenger det, leselys over setet, gratis kaffe, og man kan få kjøpt kald drikke. Vi legger også inn gode pauser underveis der man kan strekke på beina.

IMG_0094