Fantastiske opplevelser i godt selskap!

Leie en buss med sjåfør: Vi leier ut stor buss  med sjåfør til alle typer turer. Ingen tur for liten og ingen for stor. Du bestemmer hvor din busstur skal gå og vi kan planlegge turen for deg eller sammen med deg. Spenn setebeltene, så kjører vi!

Firma, lag, foreninger, menigheter og skoler: Vi i Din busstur har god erfaring med å skreddersy reiser for gruppens ønske. Med vår nye konferansebuss kan vi også effektivisere turen dersom det er lagt inn at det skal være faglig innhold. Eller vi kan sette på en film dersom det er ønskelig.

Bussene: Våre busser er moderne turbusser med en overlegen komfort. I vår konferansebuss vil det være 1 trådløse mikrofoner samt en mygg og skjermene er digitale slik at det gir et bedre bilde i dagslys. Det er også toalett, kjøleskap, kaffemaskin og pølsekoker. Regulerbare stoler som er komfortable å sitte i med sikkerhetsbelter og aircondition.  Bussene har høy kvalitet, komfort, sikkerhet. Vi tar deg dit du vil, på en trygg og behagelig måte.

Sjåfører: Våre sjåfører har fokus på å skape en god opplevelse for deg som kunde fra start til slutt, slik at alle som reiser med oss får en opplevelse som de vil gjenta.

Påmeldingsturer: Her kan alle som vil melde seg på våre egenproduserte påmeldingsturer. Hva turen inneholder varierer fra tur til tur, men kan gjerne inneholde hotellopphold, mat, severdigheter og den inneholder alltid en god opplevelse.

En busstur er en sosial opplevelse: Mange får nye venner underveis. Vi deler gode historier med hverandre og er du heldig vil sjåføren slå av en av sine berømte vitser. Vi drikker kaffe eller setter på «pop-anlegget» på full guffe og kjører i gang en allsang. Dersom du trenger en lur underveis er det bare å lene våre komfortable seter tilbake og lukke øynene. Be gjerne reiseleder om et teppe og la bussens myke bevegelser og flyt over veien vugge deg i søvn. Om bord er det gratis kaffe og man kan få kjøpt kald drikke og mat som ønskes. Underveis på turen vil det bli lagt inn pauser slik at det er mulighet for å strekke på beina.

2 kommentarer til «Fantastiske opplevelser i godt selskap!»

  1. Opplevde buss for trikk i går kveld.
    Fantastisk hyggelig tur. Deres bussjåfør Ole Morten skapte en flott og morsom opplevelse.
    Har aldri tatt trikken med musikk og full sang fra passasjerene. Med en bussjåfør som skapte hygge var det lett å delta i allsangen. En once-in-a-liftetime opplevelse. Takk Ole Morten, for en busstur jeg ikke glemmer.

    1. Beklager sent svar Pål! Så hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse. Vi jobber hver dag med å skape en opplevelse som våre kunder ikke glemmer. Håper du vil bruke oss ved en senere anledning også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *