Din busstur

En busstur er en sosial opplevelse

Mange får nye venner underveis. Vi deler gode historier med hverandre og er du heldig vil sjåføren slå av en av sine berømte vitser. Vi drikker kaffe eller setter på «pop-anlegget» på full guffe og kjører i gang en allsang. Dersom du trenger en lur underveis er det bare å lene våre komfortable seter tilbake og lukke øynene. Be gjerne reiseleder om et teppe og la bussens myke bevegelser og flyt over veien vugge deg i søvn. Om bord er det gratis kaffe og man kan få kjøpt kald drikke og mat som ønskes. Underveis på turen vil det bli lagt inn pauser slik at det er mulighet for å strekke på beina.

Din busstur

Leie en buss med sjåfør

Vi leier ut stor buss med sjåfør til alle typer turer. Ingen tur for liten og ingen for stor.

Din busstur

Firma, lag, foreninger, menigheter og skoler

Vi i Din busstur har god erfaring med å skreddersy reiser for gruppens ønske

Din busstur

Bussene

Våre busser er moderne turbusser med en overlegen komfort.

Konferanse

Konferansebussen sørger for at du kan bruke reisetiden fornuftig og effektivt både for deg som arbeidsgiver – og for dine ansatte.

Din busstur
Din busstur

Sjåfører

Våre sjåfører har fokus på å skape en god opplevelse for deg som kunde fra start til slutt, slik at alle som reiser med oss får en opplevelse som de vil gjenta.

Egenproduserte turer

Vi satser også på egenproduserte turer og turer produsert etter ønske fra våre kunder. Vi har gode avtaler med hoteller og kan tilby å legge opp alle turer fra vi henter dere, til dere er tilbake til utgangspunktet igjen.

Vi er også medlem av Reisegarantifondet for din sikkerhet.

Din busstur
Din busstur

Er du på utkikk etter en opplevelse?

Send oss en beskjed så lover vi å ta deg og dine med på en opplevelse dere aldri glemmer!